/suty/ Jesteś brzydki a szkielet ma 206 kości! /suty/
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 
 

 Jak to jest z tą kartą?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Swantewit
Administrator
avatar

Male Dołączenie : 22/06/2012
Wiek : 25
Skąd : Łomża

PisanieTemat: Jak to jest z tą kartą?   Czw Lut 21, 2013 11:26 am

Pozwolę sobie zrobić wątek, który ułatwi Wam składanie kart postaci Smile

1. Składasz swoja kartę postaci w tym wątku. Możesz jednocześnie zasugerować w niej, którego Demiurga byś sobie życzył(a).
2. Demiurgowie dyskutują między sobą - który ma czas, ew., który "czuje" krainę w jakiej chcesz odbyć Twoją przygodę. Spokojnie - istnieje duże prawdopodobieństwo, że dostaniesz tego, którego żeś sobie wybrał(a).
3. Równocześnie - podczas wyborów Demiurga, jeden lub więcej z tej grupy (a czasem nawet inni użytkownicy) poddadzą Twoja kartę mniej lub bardziej krytycznej dyskusji.
4. Następuje wybranie Demiurga, o której efekcie informacja pojawi się w wątku Twojej karty postaci.
5. Jeśli Twój Demiurg zgłosi jakieś obiekcje, możesz je z nim przedyskutować lub po prostu zmienić kartę zgodnie z jego wskazaniami. UWAGA - jeśli Twój Demiurg nie odwoła swoich obiekcji mimo że Ty sądzisz, że Twoje argumenty są zasadne, może Ci nie otworzyć przygody tak długo aż nie dojdziecie do konsensusu.
6. Po przedyskutowaniu Twojego dzieła i ewentualnym wprowadzeniu zmian w nim, Demiurg zamyka wątek karty i tworzy Ci przygodę w wybranej przez Ciebie krainie.
7. UWAGA - upewnij się, że Twój Demiurg wpisał Cię do grupy Śmiertelnych! Bez tego nie będziesz mogła/mógł odpisać w Twojej przygodzie. Jeśli nie jesteś w grupie Śmiertelnych upomnij się o wpisanie Cię do niej u któregokolwiek Demiurga.

P.S. Nie obawiaj się, że Demiurgowie nie będą mieli miejsc dla Twojej postaci. Dbamy o to, by cały czas móc zapewnić nowo przybyłym możliwość gry. Wyrazem tego jest m.in. nowa polityka Ósemki Mieczy, na mocy której następuje usunięcie przygód, w których dawno nie było odpisu, kiedy pojawiają się nowe karty postaci (więcej w regulaminie).
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://8mieczy.rpg-board.net
 
Jak to jest z tą kartą?
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Jak to jest stracić pamięć? ~Roko Scarlet
» A jaki jest Twój Patronus?
» Dziedziniec
» Wieża Wiatrów
» Gry karciane

Permissions in this forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Ósemka Mieczy :: Sprawy ważkie :: Karty Postaci-
Skocz do: